ts

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

Unable to connect to home assistant duckdns

rv

tb

jp

cq

mq

jr

cq

ln

ia
tb

jx

nu

uj

vy

ch

org, so it should be OK although it would be nice to be able to dismiss this
For external port, type in 443, and internal port, type 8123
org, my traffic is routed via Caddy and running on a different port then standard
With the DuckDNS integration you can keep your DuckDNS record up to date
>
1
The text was updated successfully, but these errors were encountered:
The problem From the last update the android app can not connect to me duckdns
Suddenly the official mobile apps cannot connect to HA server
I access HA via duckdns and everything was fine but now all of a sudden, it says "Unable to connect to Home Assistant"